2015. nov. 19.

Borítsd ünnepi fénybe a lakásodat

Nektek is a kedvencetek a sok lámpa, a pompás fényár és a gyönyörű világítás? Nekünk igen! Az ünnepek közeledtével még jobban szeretjük a hangulatos világítást, nem csak kint, a kertben vagy az ajtónk előtt, hanem bent a lakásban is. Lássunk pár nagyon egyszerűen kivitelezhető világítási ötletet, amelyeket Ti magatok is el tudtok készíteni.



Csodálatos ez a falra rajzolt karácsonyfa. Amíg nem kerül a nappalinkba az igazi, illatozó fenyő, addig ez a fa ragyogja be a mindennapjainkat. Aztán ha mégsem szeretnénk idén igazi fenyőt, akkor kerülhetnek ez alá a karácsonyfa alá az ajándékok.

Egy vászon és egy égősor segítségével gyorsan Te magad is össze tudod állítani ezt a karácsonyi világítást.

Pár sütikiszúró formából is készülhet karácsonyi világítás.

Készítsünk világító betű installációt.

Befőttes üvegbe, kiürült boros üvegbe vagy vázába is rakhatunk led füzért. A vázában jól mutat a világítás karácsonyi gömbökkel együtt.

Vagy akár a petróleum lámpát is átalakíthatjuk.

Készítsünk ilyen mókás rénszarvas fejet az ünnepek alkalmából.

És végezetül egy megoldás, amely csupa tükör, csupa csillogás. Gyönyörű!


További fantasztikus hangulatvilágítási ötletért kattints ide:
- Világító betűk (videóval)

2 megjegyzés:

  1. Annyira gyönyörűek. Imádom a csillogó és elegáns dekorációkat. Nem rég egy ilyen mécsestartót szereztem be. Nagyon jól fog mutatni a karácsonyi fények mellett: http://www.riodesign.hu/disztargy/lightball-allithato-mecsestarto
    Bella

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nagyon jó ötleteket adtál most! A minap a kislányommal mi is ezt a karácsonyi lakásdekorációt készítettük el: http://lakberinfo.hu/dekoracio/lakasdekoracio/2012-12-19-karacsonyi-ajtodisz-festett-faagakbol/ Gondolkodunk rajta, hogy karácsonyfadíszként megcsináljuk. Viszont a második képen látható kis formációt biztosan elkészítem a lányomnak a szobájába!!
    Emese

    VálaszTörlés

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...