2015. nov. 26.

Milyen ajándékkal lepd meg életed férfiját?

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de nekünk a legnagyobb fejtörést az ajándékozás terén az életünk "Ádámjainak" meglepése okozza. Lássuk be, míg egy nőnek mindig tudsz illatszert venni, egy gyerek örül az apró mütyűrnek is a kedvenc meséjéből - addig egy férfinak nehéz kitalálni, mi is lenne az ideális ajándék. Most összegyűjtöttünk pár kreatív ötletet, amelyeket megosztunk veletek, hogy megkönnyítsük a dolgotokat. Bevalljuk, nekünk ennél a gyűjtésnél a férjek voltak a segítségünkre ;)



Hord még manapság valaki mandzsetta gombot? A válasz: igen! Ha nincs is megfogalmazva illetve kimondva az igény, attól a vágy még él, hiszen a mandzsettagomb eleganciát és erőt sugall. Egy szép, egyedi darab pedig méltó kiegészítője lehet bármely férfi ruhatárának.

Vagy itt van ez az ötletes megoldás a biciklizés szerelmeseinek.

Ha már bicikli, akkor biztosan tetszeni fog a kedvesünknek ez az óra. Csak ne az ő bicajából szereljük ki hozzá az alkatrészt.

Ez a bőr szemüvegtok egyszerű és praktikus ajándék.

Irattartót is készíthetünk, amire például ilyen gyönyörű, fából faragott monogram kerülhet.

Lássunk el monogrammal egy fa lécet és máris kész az egyedi kulcstartó. Vagy a kedves neszeszerét feliratozzuk a neve kezdőbetűivel.

A férfiak szeretik azt hinni, hogy a szabadtéri sütésben és grillezésben verhetetlenek. És valljuk be, néha igazuk is van. A grill-királyoknak ez a kötény tökéletes ajándék.

Ez az ajándék nem csak a párunk, hanem az egész család problémájára megoldás lehet. Elvégre hol nem "éhesek" folyton a technikai eszközök?

Ez a mágneses csuklópánt fantasztikus találmány minden kreatív, fúróval és csavarhúzóval dolgozó férfinak.

Sakk szett - házi készítésű bábukkal. Csak nehogy észrevegye a párunk, hogy megdézsmáltuk a csavar készletet :)

Horgászok örömére. Ilyen szereléke senkinek nem lesz a parton.

Rendezzünk be a garázsban, a mosókonyhában vagy az alagsorban egy pasi-barlangot. Remek ötleteket kapunk mindenféle tárgyhoz, amiknek a férfiak örülnek: van itt Darth Vader alakú hűtőszekrény, függőágy, sörcsap, használt gumiabroncsból ülő alkalmatosság vagy különleges sörös lámpamegoldások. Ízelítőül itt ez a gigantikus babzsák.

Az előzőekhez képest sokkal kisebb léptékű ajándék, de melyik férfi ne örülne a kedvenc sörének? Öltöztess be belőle egy rekesszel rénszarvasnak és kerüljön ez a fa alá.

Végezetül egy ötletes, praktikus ajándék, amelynek - valljuk be - mi is látjuk majd a hasznát.

Tudtunk ötletet adni? További inspirációra vágysz az ajándékozás terén? Itt találsz még tippeket:

2 megjegyzés:

  1. Így van: a legnagyobb fejtörés a férfiak megajándékozása.Nem csak Karácsonykor,hanem mindig.:)

    VálaszTörlés
  2. The article gives me a lot of useful information

    VálaszTörlés

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...