2015. dec. 7.

Monkie | Az igényes gyermekruhák otthona

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk nektek egyik kedves szponzorunkat, a MONKIE boltot és webshopot. Igényes és különleges gyermekruházatot szerető anyukák és apukák előnyben! Ha tetszenek a termékek ide kattintva böngészhetsz a választékukban.

 

A MONKIE egy 2014-ben alakult vállalkozás, mely magas minőségű dizájn gyermekmárkák kis-és nagykereskedelmével foglalkozik.
Forgalmazott termékei között szerepel Amerika listavezető gyermekmárkája a SKIP HOP, az organikus termékeiről híres dán FRANCK &FISCHER, a játéktárolókra szakosodott német     STORE !T, valamint az angol YEOMINIS, mely a kiskertészek kedvence.
A termékek megvásárolhatóak webáruházon keresztül, valamint Kosztolányi Dezső téren nyílt MONKIE üzletben (Bp, 11.ker Bukarest u. 5).
 

SKIP HOP

A Skip Hop Amerika egyik legkedveltebb gyermekmárkája. A márkának olyan nagy sztárok is a rajongói, mint pl. Madonna, Ricky Martin, Matt Damon...
Ha gyermekednek igazán egyedi és nagyon jó minőségű játékokat, hátizsákot és egyéb kiegészítőket szeretnél, látogass el a webshopra, és nézd meg a kínálatot.
Kiemelten ajánljuk a SKIP HOP Zoo családot, melyben tündéri baglyos, katicás, majmos, méhecskés és egyéb állatos felszereléseket találhatsz a gyermeked örömére minden témában, a tányéroktól és kulacsokon át a bőröndökig.
 

Ezeken kívül a bolt tartogat még meglepetéseket. Olyan szuper divatos és praktikus kialakítású Skip Hop pelenkázótáskáink is vannak, amiket azután is tudnak hordani az anyukák vagy apukák, hogy a gyerek már kinőtt a pelenkázós korszakból. Vannak továbbá kismama ékszerek is, amiknek a hangjuk nyugtató hatással van a babára. És ez sem minden még...
 
Várunk minden érdeklődőt a boltunkban, de levélben és telefonon is kereshettek.

Mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánunk!

www.monkie.hu
1114 Budapest, Bukarest u.5.
info@monkie.hu
30/9579497
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Oszd meg a barátaiddal a Facebookon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...